Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Leuk dat je een reactie wilt geven na het spelen van je moorddiner!
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.192.254.246 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden ons het recht voor om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren als ze aanstootgevend taalgebruik of aanwijzingen over de moorddiners bevatten.
105 berichten.
Ina Ina heeft geschreven op 17 september 2021
Wat een leuke ervaring was dit! Iedereen heeft zich goed kunnen voorbereiden en was op de avond zelf in thema gekleed. Dat moet je echt doen, dat maakt het nòg leuker!
En voor de rest: super veel gelachen en ja de moordenaar werd ontmaskerd, maar niet door iedereen.
Van tevoren was niet iedereen even enthousiast (wat moet ik hier nou weer mee....) maar na afloop.... Echt wel!
Voor herhaling vatbaar dus!
Pepijn Pepijn heeft geschreven op 6 mei 2021
Het was fantastisch 🎉😁

Ik heb heel erg genoten, iedereen nam zijn rol serieus en was ook nog eens mooi verkleed.
Zwembad in de tuin gezet, een lijk op de grond getekend en het moordwapen ernaast gelegd.
We hebben lang kunnen discussieren. En uiteindelijk was het ook erg leuk dat vier het goed hadden en vier niet.
De rollen waren super goed verdeeld.

Heel erg bedankt voor een onvergetelijke verjaardag.
Zeker nog een keer doen 😁

Groeten Pepijn
Bart U. Bart U. uit Tilburg heeft geschreven op 18 oktober 2020
Wat een geweldige ervaring ... wat leuk!! De weken voor DE dag, de e-mails met alle informatie, het geheim voor de anderen... de avond zelf...
Iedereen zat volledig in z’n rol! Iedereen had zich goed voorbereid...
Dank je wel Moorddinerthuis.
We hebben er zelf een diner bijbesteld.
De “kamer” was als een kasteel ingericht
De muziek op de achtergrond het spookjes-achting !!
En aanrader voor iedereen die de donkere dagen door wil komen... nu misschien iets lastiger ivm Corona ... maar onthoud dit mensen ....
Cor namenst TV Gèr Gespeuld Boerdonk Cor namenst TV Gèr Gespeuld Boerdonk uit Boerdonk heeft geschreven op 25 juli 2020
Gisteren op bezoek geweest in het Celebrity Kuuroord. Die morgen was er een moord gepleegd en een van de gasten of medewerkers moest de dader zijn. We hebben met zijn allen veel plezier beleefd aan deze avond waarbij iedereen verkleed in zijn typetje aanwezig was. Hoewel er intensief speurwerk is verricht en er veel geheimen boven tafel kwamen zijn we er niet in geslaagd de moordenaar te ontmaskeren. Maar de pret en ook de voorpret in de vorm van honderden appjes was er niet mider om. heel leuk om te spelen.
Bart Bart uit Utrecht heeft geschreven op 10 juli 2020
Topavond en de weken voor het moorddiner waren super. Iedere keer krijg je een stukje meer informatie over jouw rol en mensen gaan bij elkaar vissen wie wie is. De verhaallijnen waren hilarisch en iedereen was volledig uitgedost. Drie van de veertien personen hadden de juiste moordenaar, dus makkelijk was het niet.
We gaan dit zeker nog een keer doen. Dank voor de goede organisatie.
Gezelschap Houwen Friends 31-12-2019 Gezelschap Houwen Friends 31-12-2019 uit Panningen heeft geschreven op 13 april 2020
Het was geweldig!
Goed georganiseerd hoor!
We hebben voorpret gehad, waren allen in stijl...lachen!
Alleen het verhaal klopte niet helemaal....waarschijnlijk door minder personen. Niemand geraden.
Laat vooral veel meer los dan de organisatie zegt, anders kom je er nooit uit en is veeeeel leuker. Waar kunnen we foto achterlaten?
Beheerdersantwoord van: Alex Douma
Ha Germie,

Leuk te horen dat jullie een geslaagde avond hebben gehad! Een foto uploaden kan helaas niet hier, maar je mag 'm mailen hoor! We vinden het altijd leuk om te zien hoe iedereen uitgedost was!

Ik denk dat de moordenaar stiekem gewoon te weinig heeft losgelaten, want jullie hadden zeker voldoende spelers om het te kunnen raden (dat is altijd zo ;-)). Wat waarschijnlijk gebeurde is dat iedereen zo in zijn/haar rol zat dat ze vergaten dat ze wel ook hun geheimen prijs moeten geven. Want wij geven natuurlijk wel aan dat iedereen alles moet vertellen. 😉 Uiteindelijk moet aan het einde van het spel alles wat iedereen weet op tafel liggen. Maar ik weet uit ervaring dat je er te veel in op kunt gaan en dat je vergeet dat je niet mag liegen. 🙂 En dat vinden wij niet erg, want dat betekent dat iedereen er lekker in zit en daar gaat het om! Wie weet tot ziens bij een ander thema.

Groeten, Alex & Patricia
Judith Judith heeft geschreven op 8 maart 2020
Gisteren voor een 60 ste verjaardag met 12 mensen moord diner gespeeld " groezelburg"
Geweldig ! Hilarisch en gezellig
Els Altona Els Altona uit Waalre heeft geschreven op 31 januari 2020
29 januari 2020 vierde ik mijn 70ste verjaardag met 11 vriendinnen in de vorm van het oplossen van een moord in het Celebrity Kuuroord!
Een geweldige ervaring!!!
Alleen de voorbereidingen van een ieder waren al zeer lachwekkend.
De meesten van ons waren niet zo heel erg bedreven met de computer en hadden al moeite met het aanmaken van een account! Kreten van....help, ik kom er niet in. Hoe moet ik dat doen????
Maar met een beetje hulp, die men kreeg van de organisatie is het een ieder dan toch gelukt!
Bedankt daarvoor!
Tja, en dan gaat het spel beginnen. Stukje bij beetje kregen we de informatie van onze rol en over en weer werden er al appjes gestuurd van "Ik heb zo'n geweldige rol...…..vast de leukste van allemaal".
Om 18.00 uur kwam iedereen binnen en oh wat een fantastisch moment was dat! Iedereen zag er geweldig goed uit en had echt z'n best gedaan om de juiste personage te vertegenwoordigen, die duidelijk was omschreven door de organisatie! Chapeau!!!
Mijn gasten waren zeer goed gecast!
Ik was eerst bang, als gastvrouw zijnde, dat er misschien te weinig eten en drinken zou zijn, maar dat was helemaal niet het geval.
Het spel begon, toen we met z'n twaalven aan tafel gingen...…..Wie gaat naast wie zitten en waarom kiest iemand daarvoor?!
Iedereen was toch wel een beetje zenuwachtig geweest overdag, over wat haar te wachten stond.
Maar uiteindelijk liep het spel als een trein en hebben we zo ontzettend gelachen. Je kunt het eigenlijk niet overbrengen, wat deze avond met een ieder van ons heeft gedaan. Er waren gasten bij, die versteld stonden van zichzelf, dat ze zo in hun rol konden opgaan. Fantastisch. Bijna hadden we de moord opgelost, maar een beroemdheid, die ook in het Kuuroord verbleef, had zelf niet inde gaten, dat zij/hij roet in het eten gooide. Hilarisch.
Bij de rondvraag, rond 22.30 uur, van wie de moordenaar zou kunnen zijn, was er maar 1 persoon die het goed had. Maar ze wist zelf eigenlijk niet waarom....intuïtie, zei ze zelf.
Ik heb een fantastische avond gehad en mijn gasten eveneens. Ik denk zeker, dat er nog wel een vervolg op komt, want hoe leuk is het om dit een avondje te doen met familie, vrienden en bekenden.
Je leert elkaar op een hele andere manier kennen.
Echt verrassend !!!!! Dank jullie wel.
Ik bedank de organisatie van harte en wens jullie veel succes toe voor de verdere toekomst!
Petra Petra heeft geschreven op 1 januari 2020
Hilarische avond gehad in het celebrity kuuroord. Helaas de moordenaar niet ontmaskerd maar dat was omdat de geheimen tè geheim werden gehouden. Tip is om daar (zeker tegen het eind) niet te terughoudend in te zijn. Heerlijke avond, goede organisatie, zeker voor herhaling vatbaar.
Karen Karen uit Tilburg heeft geschreven op 2 november 2019
Voor mijn verjaardag had ik een moorddiner georganiseerd. Iedereen vond het meteen een leuk idee en is er helemaal voor gegaan. We hadden met zijn allen al veel voorpret. Maar de avond zelf was helemaal leuk. Vanaf het moment van binnenkomst was iedereen helemaal in zijn rol en dat is de hele avond zo gebleven. We hebben ontzettend gelachen en veel plezier gehad. Zeker een aanrader. Er werd gevraagd of ik dit volgend jaar weer ging doen 😊
Sanne Sanne uit Zwolle heeft geschreven op 21 oktober 2019
Wij hebben afgelopen zondag Het Kuuroord gespeeld! Bij binnenkomst werd de pret alleen maar leuker, omdat je eindelijk zag wie wie was. Uiteindelijk hebben we iets te vroeg onze conclusies getrokken, want de moordenaar is niet geraden. Hadden we maar wat langer doorgevraagd!
Linda de Boer Linda de Boer uit Schagen heeft geschreven op 16 oktober 2019
Op 5 oktober hadden wij ons vriendenuitje. Aan mij de eer om iets leuks te organiseren. Ik heb gekozen voor "het familiediner" wat echt superleuk was! De mailtjes voorafgaande aan de datum werd met smart op gewacht. Elke keer weer meer info...wie zou de moordenaar nou zijn??? Wij hebben op een gegeven moment een rondje gedaan met "wie verdenk jij?" hieruit werd er 4x op de moordenaar gestemd. Echter hadden wij een andere verklaring als wat de daadwerkelijke reden was. Heel grappig om die uitleg te horen en dat we er zo naast zaten. Iedereen heeft enthousiast meegedaan, zich leuk verkleed en zich ingeleefd in zijn/ haar rol. Complimenten voor het spel, echt erg leuk gedaan!!! Wij hebben genoten 🙂
Eveline Eveline heeft geschreven op 6 oktober 2019
Wij hebben dit weekend geprobeerd te achterhalen wie Assepoester nou om het leven had gebracht... Bij binnenkomst bleken we al 2 stiefmoeders te hebben, hilarisch... Maar na een kort belletje was het snel opgelost. Een stiefmoeder werd een ander en met wat Chablis komt 't al snel goed.
Ieder had zich zeer mooi uitgedost en goed geleerd. Een verhaal met veel lachen... En de talk achteraf is minstens zo leuk... 😂
H.G. H.G. uit Markelo heeft geschreven op 20 september 2019
Ondanks de last minute afwezigheid van twee personen en de late komst van “Chantal” was ons familie diner zeer geslaagd! Iedereen had zijn uiterste best gedaan om in stijl te verschijnen en had zich goed ingeleefd in zijn of haar rol. De moordenaar had zo’n wroeging dat die aan het eind van het diner brak en de zonden opbiechtte. Er viel toen weinig meer te raden, maar de lol was even groot.
Hartelijk dank voor de begeleiding. Wij hebben een zeer plezierige avond gehad.

H. Gjaltema
Rotary Club Bathmen de Schipbeek
Rosalie Rosalie uit Hilversum heeft geschreven op 10 september 2019
Wij hebben afgelopen vrijdag het moorddiner 'Assepoester' gespeeld. Geweldig leuk en toen een van ons iets fout gedaan had met zijn mailadres, hielp iemand van de organisatie ons zelfs op de avond zelf nog! Dank voor de voorpret, de leuke avond en de napret!
L&M L&M uit NL heeft geschreven op 9 september 2019
We waren met een groep van 10 man en deden het moordspel Groezelburg. Een spel wat je met 10-12 moet kunnen spelen. Op zaterdagavond, uiterlijk 18.00, zouden we moeten beginnen. De organisatie wist dit want dit hadden we netjes doorgegeven. Desondanks hadden we om 18.30 het laatste cruciale bericht een info nog steeds niet ontvangen. Gepersonaliseerde info die iedere speler nodig had en zeker bij tijds moest krijgen gezien 1 personage ook een opdracht had iets specifieks mee te nemen. We hebben wel tig keer gebeld, appjes gestuurd, voicemail achter gelaten en gemaild. Dit naar het aangegeven e-mailadres en telefoonnummer die zij met ons hebben gecommuniceerd in het geval van ‘nood’. Telkens geen gehoor. Om de pret niet te drukken hebben we ons alsnog verkleed en veel gelachen. Eindelijk rond 20.45 kregen we van een ander lid van de organisatie een sms bericht wat geen rede gaf voor hun gedrag en het laatste bericht kwam binnen. We hebben het spel verder gespeeld en kwamen er al snel achter dat de twee personages die ontbraken (we waren met 10 ipv 12) erg belangrijk waren voor de sturing van het verhaal.
De dag erna hebben we nog een paar berichtjes gestuurd, die zijn gezien en gelezen, maar hebben wederom geen antwoord mogen ontvangen.

We hebben lol gehad met elkaar maar al met al zullen wij deze organisatie nooit aan iemand willen aanraden. Je betaald er geld voor, geeft waarschijnlijk nog geld uit aan spullen voor je personage (wij wel), maar je kan niet bouwen op deze organisatie en vertrouwen dat het goed geregeld wordt.
Beheerdersantwoord van: Meijke
Beste L&M,

Echt jammer voor iedereen dat ondanks alle moeite en communicatie de afgelopen dagen jullie ervaring niet goed was. We hebben inmiddels ook besproken dat we jullie geld niet terug kunnen geven omdat je je betaling niet had overgemaakt. In ieder geval fijn om te horen dat jullie zelf wel plezier hebben gehad tijdens de avond.

Hartelijke groet,
Alex, Patricia en Meijke
Guus Luiten Guus Luiten uit Aalten heeft geschreven op 13 juni 2019
Op zaterdag 8 juni hebben we het familiediner gespeeld met onze vriendengroep op onze vrienden weekend op een schitterende locatie in Woudenberg. Vooraf gingen er allerlei "geruchten" rond op onze vriendenapp. Tijdens het weekend moest ieder zijn eigen aandeel in het diner aanleveren, wat een extra verassend effect gaf. Wij hebben een bijzonder leuk en lekker Diner gehad en ik zou zeggen: Als je mee doet, laat je verrassen. Een echte aanrader.
Chrystal Zwachtel Chrystal Zwachtel uit Middelburg heeft geschreven op 20 mei 2019
Met een vaste vriendengroep dit spel gespeeld. Een ieder kwam in volle overtuiging en vol ornaat verkleed naar de bijeenkomst.

Mede door de goede leiding van de hoofdrolspeler, bleef het spel goed op gang. Maar door de vele nieuwe informatie was het wel een zeer moeilijke zaak om de moord op te lossen.
Maar het spelen van het spel was echt vele malen leuker.

Jammer dat de andere personages aanwezig op deze bijeenkomst, buitenom die jezelf had gekregen, niet even werden genoemd. Alleen de namen en hun rol was al voldoende geweest.

Veel gelachen, dat is het belangrijkste!
Marianne Marianne heeft geschreven op 11 maart 2019
Zaterdag 9 maart hebben wij dit spel gespeeld met onze vriendengroep. Een geweldige avond gehad. En inderdaad de voorpret alleen was al geweldig. Iedereen had zich goed ingeleefd in zijn/ haar rol. Een aanrader!
Carine Carine uit Rotterdam heeft geschreven op 11 maart 2019
Genoten van het familiediner met 22 gasten die elkaar lang niet allemaal kenden. Met een aantal gasten die hun rol met verve neerzetten en een aantal slimme spelers die goede vragen stelden om de moordenaar te ontmaskeren een hele leuke avond gehad. Zelfs zonder de moord op te lossen het heel erg naar ons zin gehad. Je moet wel een beetje houden van gekkigheid. Mijn lievelings quote:"... Ik vind dit verschrikkelijk en fantastisch tegelijkertijd! "